Een nieuwbouwappartement kopen in Erasmus Gardens is een van de beste manieren om een mooi rendement te halen uit je investering. We zetten enkele voordelen voor jou op een rijtje.

1. Geen onvoorziene kosten

Verbouwen en renoveren kost tijd én geld. Bij een appartement in Erasmus Gardens hoef je je geen zorgen te maken over eventuele gebreken die extra kosten met zich meebrengen.

2. Grote huurzekerheid

Wil je je appartement verhuren? Met ruim 5000 werknemers, twee ziekenhuizen en een universiteit in de buurt, plus een snelle, directe metroverbinding naar Brussel-stad kan je rekenen op een breed huurderspubliek.

3. Conform aan de E-norm

Door de passieve bouwtechniek, zuinig energieverbruik en innovaties als zonnepanelen en groendaken voldoet een appartement in Erasmus Gardens aan het maximale E-peil 50 (het energieprestatiepeil).

4. Veel groen in je buurt

De appartementen van Erasmus Garden zijn gelegen op een unieke locatie in het Brusselse: te midden van veel groen, met heel wat mogelijkheden om sportief te ontspannen in de natuur.

5. Waardestijging in de toekomst

De waarde van een appartement in een wijk in volle expansie, zoals Erasmus Gardens, stijgt nog voor het bouwproces helemaal afgerond is. Zo geniet je sneller van een mooi rendement op je investering.

Kom langs & bezoek het kijkappartement

Kom langs & bezoek het kijkappartement

Place des Tulipes, 1070 Brussel (bereikbaar via Henri Simonetlaan)

Het infokantoor op de site is steeds open op woensdag van 17 tot 19u en zaterdag van 10 tot 12u.

Of maak hier een afspraak