Ruimtelijk wonen met oog op de toekomst

De uitzonderlijke situatie die een stempel drukte op 2020 heeft ook de manier waarop we wonen ingrijpend veranderd. Ruimte voor thuiswerk en de nabijheid van groen zijn belangrijker dan ooit bij de huizenjacht. En dat maakt de nieuwbouwappartementen in Erasmus Gardens momenteel erg gegeerd bij kopers én huurders.

De voorbije pandemie beseften we met zijn allen hoe waardevol ruimte en wat natuur in je omgeving zijn. Maar ook de buurt zelf draagt bij aan de gemoedrust en de levenskwaliteit van wie er woont. Je kinderen naar de school of crèche brengen? Daar hoef je zelfs de auto of het openbaar vervoer niet voor te nemen. Je dagelijkse inkopen doe je niet in de drukke stad, maar gewoon bij de superette om de hoek. Als dat geen luxe is.

Betaalbaar voor iedereen

Die sterke troeven overtuigden al heel wat kopers en huurders om hun intrek te nemen in Erasmus Gardens. Het gevoel dat je niet tussen vier muren woont, maar in alle vrijheid kunt leven en ontspannen in je eigen buurt: dat is onbetaalbaar. En toch zorgen we er voor dat wonen in onze unieke wijk voor iedereen bereikbaar blijft. Een instapklaar appartement in Brussel op z’n groenst koop je namelijk al vanaf 240.000 euro.

Het nieuwe wonen en werken

De wijk is een veilige thuishaven waar bewoners zich op hun gemak voelen. Diezelfde rust vinden ze ook in hun appartement. Want elke woonunit in Erasmus Gardens speelt nu al in op de nieuwe manier waarop we wonen en werken. De appartementen zijn zo ingedeeld dat telewerken geen grote aanpassing van de bewoners vraagt. Zo blijft er voldoende ruimte voor ieders bezigheid.