Promenade

Toekomstgericht beleggen op een unieke locatie

Door zijn bijzondere ligging tussen het centrum en de westrand van Brussel is Erasmus Gardens een investeringsopportuniteit met zeker rendement én veel groeipotentieel. Hier vinden bewoners alles vlakbij. Winkels, restaurants en scholen op wandelafstand. Maar ook wie in Brussel werkt, pendelt in geen tijd heen en weer. Om daarna heerlijk sportief te ontspannen in de buurt.

Vraag meer info
Plaza

Alles verhuurd: vraag overstijgt aanbod

Een appartement met één slaapkamer in Erasmus Gardens koopt u al vanaf 174.800 euro. Met ruim 5000 werknemers, twee ziekenhuizen en een universiteit in de buurt, plus een rechtstreekse metroverbinding naar Brussel-centrum kan u rekenen op een breed huurderspubliek.

Het woonproject telt bovendien meer dan 70% eigenaar-bewoners. Dat betekent niet alleen beter onderhoud en meer sociale controle. Het zorgt ook voor minder verhuurconcurrentie en een hoge huurzekerheid.

Ik wil investeren
Plaza

Lokale verhuurservice

Erasmus Gardens is een nieuwe wijk waar iedereen wel wil wonen. Om aan de groeiende vraag te voldoen, werken we actief samen met plaatselijke makelaars, die u met raad en daad bijstaan in het verhuren. Deze groene wijk werd door het toonaangevende Britse vakblad Build bovendien uitgeroepen tot beste duurzame vastgoedproject. Een absolute meerwaarde op gebied van gezond wonen, efficiënt energieverbruik en mobiliteit.

Vraag meer info
Kom langs & bezoek het kijkappartement

Veilig investeren in vastgoed?

Kies voor een goed renderende belegging in een nieuwe Brusselse wijk met hoog verhuurpotentieel.

Maak hier een afspraakOntdek alle troeven