Doet de winter jou ook dromen van een ski- of snowboardvakantie? Wie in Erasmus Gardens woont, hoeft daarvoor helemaal geen verre oorden op te zoeken. Op enkele honderden meters van de site bevindt zich namelijk ‘Yeti Ski & Snowboard’. Op de revolutionaire groene kunstpiste waan je je zo op een Alpenhelling.

Nog nooit op latten of een snowboard gestaan? Geen probleem. Yeti voorziet een hele reeks initiatie- en andere lessen, onder professionele begeleiding. Ploegen en carven, schansspringen, skiën op één been of springen met je snowboard: hier leer je het allemaal. Wie al meer ervaring heeft en zijn skiniveau wil opkrikken, kan techniek- of slalomtrainingen volgen.

Kijk je liever toe als je kinderen zich uitleven of heb je dorst gekregen van al dat skiën? Geniet dan van een warme glühwein in de taverne, die – wat had je gedacht – bergsfeer uitademt. Of geniet van een raclette of fondue savoyarde en waan je helemaal in Zwitsersland.

PRAKTISCHE INFO: Het adres van Yeti Ski is Olympische Dreef 11, 1070 Brussel. De piste en de taverne zijn dagelijks open, maar de uren variëren naargelang de periode van het jaar. Neem een kijkje op www.yetiski.be, mail naar michael@yetiski.beof bel 02/520 77 57 voor meer info.

Vraag meer info
Kom langs tijdens de bezoekdagen

Kom langs & bezoek het kijkappartement

Tulpenplein, 1070 Brussel (bereikbaar via Henri Simonetlaan).

Het infokantoor op de site is steeds open op woensdag van 17 tot 19u en zaterdag van 10 tot 12u.

Of maak hier een afspraak