Een nieuwbouwappartement kopen in Erasmus Gardens blijft een solide investering. Brussels vastgoed staat, zelfs in de bijzondere tijden die we nu beleven, garant voor een mooi rendement. We zetten enkele voordelen voor jou op een rijtje.

1. Geen onvoorziene kosten

Verbouwen en renoveren kost tijd én geld. Bij een nieuwbouwappartement in Erasmus Gardens hoef je je geen zorgen te maken over eventuele gebreken die extra kosten met zich meebrengen.

2. Grote huurzekerheid

Met ruim 5000 werknemers, twee ziekenhuizen en een universiteit in de buurt, plus een directe metroverbinding naar Brussel-stad trek je een breed huurderspubliek aan.

3. Conform aan de strenge e-norm

Door de passieve bouwtechniek, zuinig energieverbruik en innovaties als zonnepanelen en groendaken haalt elk appartement in Erasmus Gardens het hoogste energieprestatiepeil.

4. Veel groene ruimte in de buurt

Erasmus Gardens ligt op een unieke locatie in het Brusselse met veel groen. Die extra leefruimte biedt veel mogelijkheden om sportief te ontspannen in de natuur.

5. Waardestijging in de toekomst

De waarde van een appartement in Erasmus Gardens stijgt nog voor het bouwproces helemaal afgerond is. Zo geniet je sneller van een mooi rendement op je investering.

Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak