Vanuit Erasmus Gardens bereik je in een mum van tijd het centrum van Brussel. Toch ligt de wijk volledig in het groen. Zo kijkt Patio, het nieuwe gebouw aan de zuidkant, uit over een golf course van 40 hectare en het weidse Pajottenland.

Maar het blijft niet bij kijken alleen. Tussen de Maurice Carêmelaan, de Frans Halsstraat, de Marius Renardlaan en de Ring ligt het schitterende Vijverspark. In dit gebied van ruim 9 hectare vinden nu al heel wat bewoners van Erasmus Gardens de ideale plek om te wandelen, joggen of gewoon rustig van de natuur te genieten.

Een paradijs voor sportievelingen

Hou je van sporten in openlucht? Dan haal je in de buurt van Erasmus Garden helemaal je hart op. Voetbal, tennis, paardrijden en zélfs kayakken: het kan allemaal op een boogscheut van je voordeur. Of wat dacht je van een partijtje golf? De Royale Amicale golfclub verwelkomt iedereen die de sport graag wil leren kennen. Het golfterrein met 18 holes vlak bij Erasmus Gardens beslaat ruim 40 ha en is de gedroomde plaats voor deze geliefde buitensport.

Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak