Xavier Montana is al vier jaar actief als psycholoog in het Slaaplaboratorium van het Erasmusziekenhuis, een naaste buur van Erasmus Gardens. Hij heeft zijn hart verpand aan deze buurt.

“Ik hou van het plattelandskarakter van deze omgeving,” zegt Xavier Montana. “Dat is eigenlijk best straf, als je weet hoe dicht we ons hier bij de stad bevinden. Al die velden, bosjes en weiden met grazende koeien met zicht op de skyline van Brussel, dat is best uitzonderlijk. Ik denk niet dat er veel grootsteden zijn waar je zoiets vindt. Het leuke is ook dat de omgeving nog een aantal verrassende plekjes in petto heeft. Zo gaan we met de collega’s elk jaar eten in In Den Appelboom, een oergezellig en lekker restaurantje dat ik iedereen zou aanraden!”

Fan

Xavier Montana hoef je er dan ook niet van te overtuigen dat het hier heel aangenaam wonen is. “Zeker voor mensen zoals ik, die hier werken, is dit perfect. Je combineert het beste van twee werelden: wonen in het groen en genieten van de gezonde lucht, dichtbij je job. Een bijkomend voordeel zijn de nog heel betaalbare vastgoedprijzen. Wat niet kan gezegd worden van de woningen in het centrum van de stad.”

Vraag meer info
Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak