Het is fijn wonen in Brussel-stad, waar altijd wel iets te beleven valt. Zalig om elke dag te kunnen genieten van cultuur, gastronomie en shoppen in de buurt. Maar soms wil je ook even tot rust komen, weg van de drukte van de stad. Wie kiest voor een appartement in de groene Brusselse Erasmus Gardens wijk, geniet volop van allebei.

In deze unieke nieuwe wijk op de grens van de Brusselse binnenstad en het weidse Pajottenland voel je de stadsvibe, aan de rand van het platteland. Bovendien raakt deze locatie meer en meer in trek omdat het vastgoed er nog betaalbaar is. Door de rustige ligging is de wijk erg populair bij eigenaars en huurders die op zoek zijn naar een appartement dicht bij hun werkplek in Brussel. Geen wonder dat in navolging van fase 1, ook de tweede fase in snel tempo verhuurd en bewoond is.

Wie nu al in Erasmus Gardens woont, is unaniem: deze unieke wijk staat voor levenskwaliteit, die je nergens anders in Brussel vindt. Met winkels, restaurants, een school, een crèche en heel wat ontspanningsmogelijkheden in de buurt voel je dat de wijk écht leeft.

Interesse in een appartement als nieuwe woonst of als investering met een mooi rendement? Ontdek alle troeven van Erasmus Gardens in deze krant.

Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak