DUURZAAM & GROEN

Heerlijk wonen in Brussels groenste stadswijk

Het is fijn wonen in Brussel-stad, waar altijd wel iets te beleven valt. Zalig om elke dag te kunnen genieten van cultuur, gastronomie en shoppen in de buurt. Maar soms wil je ook even tot rust komen, weg van de drukte van de stad. Wie kiest voor een appartement in de groene Brusselse Erasmus Gardens wijk, geniet volop van allebei.

Lees meer
DUURZAAM & GROEN

De vibe van de stad, de rust van het groen

In de stad wonen heeft zo zijn voor- en nadelen. Er valt altijd wel iets te beleven. En waar je ook naartoe wilt: met de fiets of het openbaar vervoer ben je er zó. Maar daar staat tegenover dat het niet altijd evident is om tot rust te komen, of de natuur in te trekken en je longen te vullen met frisse lucht. Wie straks zijn intrek neemt in Patio, het nieuwste gebouw in Erasmus Gardens, kiest voor the best of both worlds.

Lees meer
Business

Eerste bewoners nemen hun intrek in Erasmus Gardens

Wat niet zo lang geleden nog een vaag maar veelbelovend project was, is intussen uitgegroeid tot een levendige woonwijk vlak bij Brussel. Terwijl jij dit leest, zijn de nieuwe bewoners van Erasmus Gardens druk in de weer met de inrichting van hun woonst. Spannend! Zal jij hen binnenkort vergezellen?

Lees meer
Duurzaam & groen

Omgeven door groen

Vanuit Erasmus Gardens bereik je in een mum van tijd het centrum van Brussel. Toch ligt de wijk volledig in het groen.

Lees meer
Business

Brussel centrum: ver weg maar toch vlakbij

In de groene, westelijke rand van Brussel valt er heel wat te beleven. En toch heb je ook de bruisende stad dicht in je buurt: vanaf het metrostation Erasmus sta je razendsnel op het Muntplein, in het hartje van de stad. Maar ook onderweg zijn er heel wat wijken de moeite.

Lees meer
Sport & recreatie

Gezocht en gevonden: amusement

Plezier en ontspanning hoef je niet ver te zoeken als je in de Erasmus Gardens-wijk woont. Van een ritje te paard tot een partijtje golf: jong en oud hebben hun dagelijkse dosis ontspanning dicht in de buurt.

Lees meer
Sport & recreatie

De red lions achterna!

Hebben de prestaties van de nationale hockeyploeg je zin gegeven om je ook uit te leven met stick en puck? Geen probleem voor wie in Erasmus Gardens woont. Hockeyclub Amicale Anderlecht verwelkomt je op wandelafstand van de site.

Lees meer
Sport & recreatie

Een klein stukje Zwitserland in brussel

Doet de winter jou ook dromen van een ski- of snowboardvakantie? Wie in Erasmus Gardens woont, hoeft daarvoor helemaal geen verre oorden op te zoeken. Op enkele honderden meters van de site bevindt zich namelijk ‘Yeti Ski & Snowboard’. Op de revolutionaire groene kunstpiste waan je je zo op een Alpenhelling.

Lees meer
Duurzaam & groen

Goed leven in de 21ste eeuw

Het is geen geheim : onze steden geraken steeds meer verzadigd. Niet alleen op het vlak van verkeer slibt de stad dicht, maar ook leef- en woonruimtes boeten aan kwaliteit in.

Lees meer
Business

Het beste van twee werelden

Xavier Montana is al vier jaar actief als psycholoog in het Slaaplaboratorium van het Erasmusziekenhuis, een naaste buur van Erasmus Gardens. Hij heeft zijn hart verpand aan deze buurt.

Lees meer
Duurzaam & groen

Verken het vijverspark!

Aan groen geen gebrek in de buurt van Erasmus Gardens, dat mag duidelijk zijn. Een van de toppers op dat vlak is het schitterende Vijverspark, een slinger van vijvers aan de oostkant van Brussel.

Lees meer
Sport & recreatie

Het verhaal van de buurt

City Connexion organiseert unieke wandelingen op maat om Brussel en zijn wijken te laten ‘zien, horen, proeven en ruiken’. Dat gebeurt onder de deskundige begeleiding van rasechte Brusseleirs. De organisatie mikt daarbij onder andere op nieuwkomers die hun nieuwe leefomgeving beter willen leren kennen.

Lees meer
Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak