Wat niet zo lang geleden nog een vaag maar veelbelovend project was, is intussen uitgegroeid tot een levendige woonwijk vlak bij Brussel. Terwijl jij dit leest, zijn de nieuwe bewoners van Erasmus Gardens druk in de weer met de inrichting van hun woonst. Spannend! Zal jij hen binnenkort vergezellen?

Eerste fase, Plaza 1: 100% verhuurd

Het gaat snel in de Erasmus Gardens-wijk: sinds december zijn appartementsgebouwen Promenade 1 en Promenade 2 volledig bewoonbaar en in januari opende Plaza 2 officieel de deuren. Een mooie aanvulling op de eerste fase van het project (Plaza 1), waarbij eigenaars die hun nieuwe aanwinst wilden verhuren elk in een mum van tijd een geschikte kandidaat vonden. Intussen is ook het startschot gegeven voor de bouw van Promenade 3.

Lof voor de locatie

Dat een woning in Erasmus Gardens een slimme investering is, is niet verwonderlijk gezien de bijzondere ligging. Eigenaars en huurders hebben veel lof over voor de locatie: “We hebben hier snel onze draai gevonden. Het schooltje is achter de hoek en ik sta op een kwartiertje op m’n werk. Wat een verschil met vroeger …”

Wat brengt de toekomst?

Van alle appartementen die in de verschillende woonblokken verkocht worden, zijn er vandaag nog amper 61 stuks te koop. Al blijft het daar niet bij, want door het grote succes wordt de wijk binnenkort verder ingevuld met in totaal 160 extra appartementen. Eén ding is zeker: in de Erasmus Gardens-wijk staat er nog heel wat te gebeuren!

Vraag meer info
Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak