Ga je op reis of blijf je thuis tijdens de vakantie? Rondom Erasmus Gardens valt er alvast heel wat leuks te beleven tijdens de schoolvakanties. Hieronder enkele tips voor jong en oud…

Breng een bezoekje aan kinderboerderij Het Neerhof. Kleine kinderen kunnen er helpen bij de verzorging van de dieren of spelen in de speeltuin. Vanaf 14u is de cafeteria open voor een drankje. Je kan er daarnaast ook meer dan 30 soorten zelf geteelde groenten kopen. (www.neerhof-vzw.be)

Of ga met je kroost zwemmen in het recreatieve zwembad Dilkom. In de vakantie worden elke dag speelmatten uitgerold zodat kinderen er naar believen kunnen spelen in het water. En de ouders? Die kunnen intussen relaxen in de jacuzzi. (www.dilkom.semaforce.eu)

Voor jonge makers en denkers van 14 tot 18 jaar wordt er een meerdaags STEAM-kamp (Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics) georganiseerd op de Campus van de Erasmushogeschool Anderlecht. In samenwerking met bekende kunstenaars, ontwerpers en technologen zoeken ze oplossingen voor de ecologische uitdagingen waarvoor Brussel staat. (www.gluon.be)

Hebben je dochter of zoon zin in een dagje shoppen? Het Westland Shopping Center is vlakbij. Van H&M, Veritas, Claire’s, The Body Shop en Yves Rocher tot Foot Locker en Take-Off. Er is voor ieder wat wils! (www.westlandshopping.be)

Organiseer een avondje uit met vrienden in Het Wijnatelier te Vlezenbeek. Je proeft er wijnen uit relatief onbekende, maar uitmuntende wijnstreken. Plezier en gezelligheid verzekerd! (www.hetwijnatelier.be)

Vraag meer info
Kom langs tijdens de bezoekdagen

Bezoek het kijkappartement

Maak hier een afspraak